Enjoy
Learning Center

Kinderen groeien vanzelf, wij laten ze nog verder groeien.

Als eerder gezegd: Enjoy-kinderen zijn kinderen die zich veilig voelen, aandacht krijgen en zorg, kinderen die vertrouwen op hun leraren, hun begeleiders, hun coaches, hun juffen en hun meesters. Bovenal zijn zij kinderen die verder groeien.

Kinderen groeien sowieso, Enjoy-kinderen groeien net wat verder. Wij begeleiden ze daarbij. Wij gebruiken onze eigen talenten om de talenten van de kinderen te ontdekken en verder te ontwikkelen. Zo bedienen wij verschillende ontwikkelingsgebieden van kinderen. Zo bedienen wij verschillende ontwikkelingsgebieden van kinderen. Wij staan naast hen gedurende hun groei en ontdekkingsreis.

Bij Enjoy! Learning leren we de kinderen hoe ze moeten leren, ze ervaren hoe prettig het is als je vakken leert begrijpen. Ook is er ruimte om de vakken waar je juist al goed in bent, nog verder te ontwikkelen. Onze visie is namelijk dat de keuzes die je maakt uit je hart moeten komen. Niet alleen inzichten in de zaken die je nog niet goed beheerst, maar ook verdieping en verrijking op de zaken die je juist goed beheerst. Zo willen wij een cultuurverandering teweegbrengen. Het brein WIL altijd leren. Het is fijn om te leren, het is fijn om beter te begrijpen, het is fijn om te groeien, mentaal en fysiek! enjoy-learning.nl.

We zijn een team van specialisten met hetzelfde doel: we bevorderen het zelfvertrouwen en de zelfstandigheid van het kind.We leren kinderen bewust te worden van nieuwe mogelijkheden en het zelf oplossen van verschillende thema’s.

We willen de kinderen, wat ze ook doen, een gevoel geven in het verlengde van thuis. Samen met de ouders zorgen wij in het Enjoy Learning Center voor groei op elk gebied, hoofd, lijf en onderbewustzijn.

020-5036424
info@enjoy-amstelveen.nl 

KvK 55803334.
Rabobank NL51RABO0142654515.

 

Informatie aanvragen