ONLINE BIJLES

Online Bijles

Online bijles is momenteel erg actueel. Bij Enjoy! Learning geven we deze ook en hieronder leggen we graag uit hoe we dit doen.

HOE WERKT HET?

Wij werken met het platform Zoom for Education. Via videobellen geven wij de leerling bijles. Door middel van scherm delen kunnen de begeleider en leerling gezamenlijk door de lesstof gaan en werken aan werkbladen of een opdracht. Ook kan zo de lesstof uit het boek gedeeld worden.

WELKE BEGELEIDING EN BIJLESSEN BIEDEN WIJ?

We geven deze online bijles zowel aan basisschoolleerlingen als middelbare scholieren. Hieronder volgt een overzicht van de mogelijkheden:

Basisonderwijs

Onderstaande online begeleiding en bijles bieden we aan voor leerlingen van het basisonderwijs:

BIJLES 1-OP-1
De 1-op-1 bijlessen zijn bedoeld voor kinderen die een achterstand of leerprobleem hebben of voor het extra steuntje in de rug. Deze lessen worden door de docent zelf voorbereid op basis van de behoeftes van de leerling.

Duur: 60 minuten
Kosten: € 52,50 per les

Voortgezet onderwijs

Onderstaande online begeleiding en bijles bieden we aan voor leerlingen van het voortgezet onderwijs: 

BIJLES
De bijlessen zijn voor leerlingen die graag ondersteuning willen voor een bepaald vak. Dat kan scheikunde, Nederlands, geschiedenis, wiskunde en alle overige vakken zijn.

Duur: 60 minuten
Kosten: € 39,50

Aanmelden

Wil je graag gebruik maken van bovenstaande begeleiding of bijlessen of heb je hierover een vraag? Gebruik dan onderstaand contactformulier voor je aanmelding of vragen.

Aanmelden voor
ONLINE BIJLES VOOR HET VOORTGEZET ONDERWIJS
ONLINE BIJLES VOOR HET BASISONDERWIJS