Enjoy! Learning

Enjoy! Learning

Bij Enjoy! Learning bieden wij ondersteuning door middel van bijles en studiebegeleiding aan leerlingen in het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs. We vinden het belangrijk dat elke leerling het plezier in leren leert kennen en ondersteunen hen in de leerbehoeftes. Onze missie is dat wij aansluiten op de talenten van de kinderen (op wat ze al kunnen). We leren hen dat je best doen, hard werken en veel oefenen plezierig kan zijn. Dat geeft zelfvertrouwen en de zin om te willen leren.

Beste Enjoy, beste Bard, Wij zijn jullie zeer dankbaar voor de goede begeleiding van Floris naar zijn eindspurt, Cito-toets groep 8. Met een score van 542 en een schooladvies HAVO/VWO gaat hij naar het Hervormd Lyceum Zuid, waar hij in augustus ook mag starten! Floris is met zeer veel plezier naar de bijlessen en Cito-training gekomen en heeft ook absoluut meer zelfvertrouwen gekregen. Heel veel dank voor jullie super inzet, vertrouwen en begeleiding! Namens Floris, zeer contente ouders

Beste Enjoy, Ik ben heel blij met de bijlessen van Ineke. Het gaat veel beter met mijn taal, en ik begrijp het ook goed. Ineke heeft me heel goed geholpen, en gaf me veel vertrouwen! Ik hoef nu niet meer, maar ik zou zo weer gaan! Bedankt!

Na afloop van “de spannendste dag van groep 8”, kwam Lieke met een hele grote glimlach de school uitlopen, helemaal blij met de uitslag. Met een score van 540 kan Lieke zich zonder omweg inschrijven voor de havo bij het K.K.C. Gezien de score die Lieke voor taal heeft gehaald, weten we zeker dat de cito-training en bijlessen hun vruchten hebben afgeworpen. Nogmaals dank daarvoor. Namens Lieke, een hele blije vader.