Enjoy! Learning

Enjoy! Learning

Bij Enjoy! Learning bieden wij ondersteuning door middel van bijles en studiebegeleiding aan leerlingen in het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs. We vinden het belangrijk dat elke leerling het plezier in leren leert kennen en ondersteunen hen in de leerbehoeftes. Onze missie is dat wij aansluiten op de talenten van de kinderen (op wat ze al kunnen). We leren hen dat je best doen, hard werken en veel oefenen plezierig kan zijn. Dat geeft zelfvertrouwen en de zin om te willen leren.

De begeleiding is goed. De communicatie met de begeleiders is prettig en ze zijn flexibel. Onze kinderen zijn erg tevreden, ze noemen Enjoy een fijne plek om te leren leren.

We zijn tevreden, onze dochter heeft veel beter leren plannen en heeft meer zelfvertrouwen.

Fijne plek voor je kinderen, waar er naar ze geluisterd wordt en bovenal hard gewerkt.

Enjoy heeft toegankelijke ondersteuning voor leerlingen die een zetje in de rug kunnen gebruiken bij schoolvakken en het leerproces. Ze zijn zeer behulpzaam, vriendelijk en betrokken. Hugo voelt zich er gezien en veilig.

Nova heeft heel veel aan de bijlessen. Dat is terug te zien aan haar houding op school. Dit is ook terug te zien op haar laatste rapport. De bijles geeft je kind zelfvertrouwen en een boost!

Today I had the report of Luca. His begrijpend lezen and taal improved a lot 🙂 I am super happy as well as he is. I wanted to share as you have been a part of his journey.