Enjoy(n) the party

15 september 2022 is het de Dag van de Pedagogisch Medewerker. Nu kun je iedereen in je organisatie natuurlijk een doos Merci geven, maar daar denkt kinderopvangorganisatie Enjoy! Childcare uit Amstelveen anders over. Zij organiseren een feest voor hun eigen collega’s én collega’s van andere kinderopvangorganisaties in en om Amstelveen. Over collegialiteit gesproken!

Samen is alles leuker. Daarom gaat Enjoy! Childcare uit Amstelveen net even een stap verder op de Dag van de Pedagogisch Medewerker. Alle collega’s van alle kinderopvangorganisaties in en om Amstelveen zijn welkom op hun feest onder het motto ‘samen brengen we ze groot. En dat moeten we vieren. Ook samen!’.

Zin in een feestje?

Dus…werk jij bij Kinderrijk, Mirakel, Blub zegt de Vis, Villa Bambini, de Stoel, Big Ben Kids, Boon, Partou, Speel-Inn, Hestia, Robinson, de Kinderkorf, CompaNanny, Solidoe of bij welke andere kinderopvangorganisatie in of om Amstelveen en heb je zin in een feestje? Ga borrelen, netwerken, dansen, ontmoeten, ervaringen delen en lol maken op donderdag 15 september bij Enjoy! Childcare in Amstelveen. Het is voor iedereen uit Amstelveen en omgeving die in de kinderopvang werkt: van stagiair tot de hoogste pief. Vind je het gezelliger om met wat collega’s te komen? Ook dat kan. Voor meer informatie en je gratis toegangskaarten schrijf je hier in of mail naar info@enjoy-amstelveen.nl

Datum

15 sep 2022
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Locatie

Bovenkerk
QR code