Locatie noorddammerlaan 22a

Voor kinderen van 0-4 jaar.

Noorddammerlaan 22 a

De locatie Noorddammerlaan 22a wordt ook wel de Boerderij genoemd. Deze naam is ontstaan doordat er in dit Oud Hollandse pand vroeger een klompenmakerij huisde. Door de verbouwing en vereiste aanpassingen is het een mooi kinderdagverblijf geworden, maar de sfeer van de boerderij is nog steeds aanwezig. Op deze locatie zijn 2 groepen gevestigd. Beide groepen zijn een verticale groep, d.w.z. dat er kinderen in de leeftijd 0-4 jaar op de groepen aanwezig zijn.

In deze vriendelijke en warme omgeving willen wij als team zorgdragen voor een liefdevolle en veilige sfeer, waar het kind zich veilig voelt en het zich daardoor op alle gebieden optimaal kan ontwikkelen.

Ook qua omgeving is deze locatie uniek, in 2 minuten zijn wij in het bos. We genieten tevens van onze ruime buitenplaats, waar wij met veel plezier elke dag gebruik van maken. Mocht het weer het echt niet toestaan, dan hebben wij ook een binnenspeelplaats. Deze noemen wij de Speelweide, hier kunnen de kinderen klauteren, klimmen en rondspringen. Deze ruimte ligt vol met klimkussen en grote bouwblokken. De Speelweide wordt ook gebruikt voor kleine kinderen die net beginnen met kruipen hierdoor stimuleren we motorische ontwikkeling.

Teamlead

Renate de Bruin

Tel: 020-6404116

Locatie:
Noorddammerlaan 22 A
1185 ZA Amstelveen

Landelijk registratienummer: 732763733

Openingsdagen
Maandag tot en met vrijdag: 7:45 uur – 18:15 uur