HUISWERKKLAS

De huiswerkklas is bedoeld voor leerlingen die op onze locatie rustig aan hun huiswerk willen werken en daarnaast vragen kunnen stellen aan een begeleider.

Duur: Wekelijks
Kosten: Afhankelijk van het aantal keer per week

Thuis te veel afleiding? En af en toe een inhoudelijke vraag over het huiswerk of de voorbereiding van toetsen? Dan is de huiswerkklas van Enjoy! Learning een uitkomst.

INHOUD

De huiswerkklas is een minder intensieve vorm van huiswerkbegeleiding en bedoeld voor leerlingen die al goed zelfstandig kunnen werken, maar toch een rustige en prettige omgeving zoeken om hun huiswerk te maken. De nadruk ligt hierbij dus op het efficiënt maken en leren van het huiswerk. Er is uiteraard altijd een coach aanwezig om kort te helpen en inhoudelijke vragen te beantwoorden. De groepen zullen uit 15 tot 20 leerlingen bestaan. Iedereen werkt dus zoveel mogelijk zelfstandig, maar het stellen van vragen wordt zeker gestimuleerd door de coach. De huiswerkklas is bovendien ook geschikt als vervolg op, of in combinatie met onze intensieve studiebegeleiding.

HUISWERKKLAS SAMENGEVAT

  • Voor alle niveaus en leeftijden
  • Zelfstandig en gestructureerd werken in de vertrouwde en rustige omgeving van Enjoy! Learning Center
  • Altijd een begeleider aanwezig om vragen aan te stellen
  • Elke schooldag van 14.30 tot 18.30 uur, 1 tot 5 dagen per week

MEER INFORMATIE & AANMELDING

Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Locatie:

Enjoy! Learning Amstelveen is gevestigd in het hart van Amstelveen op de derde etage van Platform C. Onze openingstijden zijn flexibel, maar doordeweeks wordt tussen grofweg 14:00 en 20:00 uur begeleiding en bijles gegeven. Ook in het weekend zijn er mogelijkheden