BIJLES VOORTGEZET ONDERWIJS

De bijlessen zijn voor leerlingen die graag ondersteuning willen voor een bepaald vak. Dat kan scheikunde, Nederlands, geschiedenis, wiskunde en alle overige vakken zijn.

Duur: 60 minuten
Kosten: Vanaf € 33,00 per les

De bijles die de leerling bij ons kan volgen, kan gaan om specifieke schoolvakken, maar ook om algemene problemen, zoals grammatica bij talen. Ook begeleiden we de leerling met plannen en voorbereiden.

INDIVIDUEEL

De bijlessen worden 1-op-1 en in tweetallen gegeven, met veel individuele aandacht. Een bijles kan 60 minuten of 90 minuten duren. Voor het beste resultaat raden we vaste wekelijkse bijlessen aan.

BEGELEIDING DOOR EEN BIJLESDOCENT

De lessen worden gegeven door studenten en docenten met veel ervaring en kennis. Zij beheersen de stof en helpen je kind beter inzicht te verkrijgen. In overleg met de ouders bepalen we welke begeleider het beste past bij de leerling. Wanneer de school het toelaat, kan er overleg plaatsvinden met de desbetreffende docent of mentor.

START

Voordat de bijlessen starten, zullen we per e-mail of telefonisch bespreken wat de aandachtspunten zijn. Op verzoek is ook een vrijblijvende intake mogelijk!

MEER INFORMATIE

Meld je hieronder aan en wij nemen spoedig contact met je op!

Locatie:

Enjoy! Learning Amstelveen is gevestigd in het hart van Amstelveen op de derde etage van Platform C. Onze openingstijden zijn flexibel, maar doordeweeks wordt tussen grofweg 14:00 en 20:00 uur begeleiding en bijles gegeven. Ook in het weekend zijn er mogelijkheden