BIJLES BASISONDERWIJS

Bijlessen voor het basisonderwijs geven je kind de ondersteuning bij de leerstof die hij of zij nodig heeft en zorgen voor meer plezier in leren. We bieden de bijles in verschillende vormen aan.

Duur: 60 minuten
Kosten: Vanaf € 28,50 per les

De bijlessen zijn bedoeld voor kinderen die een extra steuntje in de rug nodig hebben voor rekenen, begrijpend lezen, spelling of lezen. We werken aan de vaardigheden die ze hiervoor nodig hebben, maar ook het zelfvertrouwen en plezier in het leren vinden we belangrijk. We bieden de mogelijkheid voor Privébijles (1-op-1), Duobijles (1-op-2) of Triobijles (1-op-3). Daarbij houden we rekening met de leeftijd van de kinderen in het groepje en ook met de aandachtsgebieden van het kind. 

VOORTGANG

De voortgang van de leerling wordt nauwkeurig bijgehouden, hiervoor gebruiken we het systeem Studyspace. Minimaal één keer in de 6 weken zal de voortgang van de leerling gecommuniceerd worden naar de ouders. Aan de hand van deze evaluatie geven we advies over een eventueel vervolgtraject.

SAMEN MET DE SCHOOL

Bijles wordt gegeven door een gespecialiseerde en ervaren docent. Bij voorkeur werken wij in overleg met de leerkracht van school. Dit doen wij uiteraard uitsluitend in overleg met de ouders.

MEER INFORMATIE

Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Locatie:

Enjoy! Learning Amstelveen is gevestigd in het hart van Amstelveen op de derde etage van Platform C. Onze openingstijden zijn flexibel, maar doordeweeks wordt tussen grofweg 14:00 en 20:00 uur begeleiding en bijles gegeven. Ook in het weekend zijn er mogelijkheden