Enjoy! Daycare

Enjoy Daycare

Hebben jullie onze Kinderdagverblijf en BSO flyer ontvangen? We hebben plek voor de liefste kinderen van 0 – 12 jaar!

Op onze verbouwde vestiging de Boerderij, aan de Noorddammerlaan 22A in Amstelveen Bovenkerk, hebben we nog een paar plekken voor jouw kindje in de leeftijd van 0-4. Daarnaast gaan we hier binnenkort open met onze nieuwe BSO en hebben we ook nog een paar plekken voor kinderen van de Karel Eykman school en de Triangel. Zit jouw kind op een van deze scholen en zoek jij de leukste BSO. Neem dan contact op via 06-44 2424 84. Uiteraard ben je altijd welkom maar op 18 juli as hebben we een Open Avond op onze Boerderij locatie waar je meer dan welkom bent om een kijkje te nemen. Tot dan!

Enjoy! Daycare kinderopvang Amstelveen

Door een goede relatie met ouders op te bouwen, zij kennen hun eigen kind(eren) als geen ander, zorgen wij samen voor de maximale ontwikkeling van de kinderen. Opvoeden, begeleiden, het gaat bij Enjoy! om het aanmoedigen van kinderen.

Dat doen wij liefdevol en met geduld. Elk kindje heeft zijn eigen pad, zijn eigen weg en zijn eigen tempo. We hebben een sterk gevoel dat kinderen zich veel verder kunnen ontplooien als zij zich goed, veilig en in balans voelen. Enjoy! is een plek waar dat kan.

Meer informatie over daycare:

informatieaanvraag/rondleiding Daycare

Voorkeur opvangdagen