Enjoy! Afterschool

Naschoolse opvang

Voordat we jullie vertellen wie we zijn en wat we doen… hebben jullie onze flyer ontvangen? Op onze nieuwe vestiging de Boerderij, aan de Noorddammerlaan 22A in Amstelveen Bovenkerk, hebben we nog een paar plekken voor kinderen van de OBS de Westwijzer en de Triangel. Zit jouw kind op een van deze scholen en zoek jij de leukste BSO neem dan contact op via 06-44 2424 84 of loop een keer langs!

Enjoy! Naschoolse Opvang BSO

Wij begeleiden ze daarbij. Het topteam van Enjoy! en haar partners barst van de talenten in te zetten voor verschillende ontwikkelingsgebieden van kinderen. Wij gebruiken onze talenten om de talenten van de kinderen te ontdekken en verder te ontwikkelen.

Wij staan naast de kinderen gedurende hun groei en ontdekkingsreis. Wij willen de kinderen inzicht geven in hun eigen kunnen, hun eigen mogelijkheden en bewustwording van jezelf altijd kunnen verbeteren. Enjoy!, waar kinderen van verschillende scholen liefdevol worden begeleid door ons sterke team. Uniek in de kinderopvang.

Onze fijne, lichte ruimtes dragen bij aan een heerlijke plek voor kinderen om na een drukke schooldag tot zichzelf te komen. Enjoy! streeft naar een veilige, liefdevolle en huiselijke omgeving waar het kind tot rust kan komen maar ook kan verder groeien.

We hebben een pagina gemaakt over onze dagindeling. Ook vertellen we graag over onze activiteiten en de openingstijden.
Meer over ons beleid, onze kijk op kinderen en gezond- en veiligheid staat bij voor ouders.

Meer informatie over Enjoy! Afterschool:

informatieaanvraag/rondleiding Afterschool

Voorkeur opvangdagen