Enjoy! for life

Over ons

Wij staan naast de kinderen gedurende hun groei en ontdekkingsreis.

Enjoykinderen zijn kinderen die zich veilig voelen, aandacht krijgen en zorg, kinderen die vertrouwen op hun leraren. Zij zijn kinderen die verder groeien. Kinderen groeien vanzelf, wij laten ze nog verder groeien. Wij begeleiden ze daarbij. Het topteam van Enjoy en haar partners barst van de talenten in te zetten voor verschillende ontwikkelingsgebieden van kinderen. Wij gebruiken onze talenten om de talenten van de kinderen te ontdekken en verder te ontwikkelen.

Wij staan naast de kinderen gedurende hun groei en ontdekkingsreis. Wij willen de kinderen inzicht geven in hun eigen kunnen, hun eigen mogelijkheden en bewustwording van jezelf altijd kunnen verbeteren. Je hebt een eigen pad waar je op veel gebieden zelf invloed kan uitoefenen. Wij helpen de kinderen daarbij. Samen met de ouders zorgen wij bij Enjoy! voor groei op elk gebied.

Je leert waar je aandacht op gevestigd is, je leert wat je nodig hebt op dit moment. Een voorwaarde om te leren is veiligheid; een open, prettige sfeer en eigen ontspanning. Bewust leren doe je vanuit een persoonlijke verwachting met koppeling naar de dagelijkse praktijk. Het leereffect afhangt van de innerlijke motivatie. Wij willen die innerlijke motivatie “aanzetten” bij kinderen. Je leert sneller als je geprikkeld wordt via je zintuigen en je creativiteit. Voor deze gebieden hebben wij alle diensten in huis.

Wij willen de kinderen laten ervaren dat hoofd, lijf en onderbewustzijn met elkaar verbonden zijn. Het is persoonlijk welke van de drie gebieden je gebruikt als je leert.

  • leren via feiten (hoofd),
  • ervaringsleren (lichaam)
  • het ondergaan (onbewust).

Wij willen met elkaar de kinderen leren deze gebieden alledrie in te kunnen zetten als zij leren. Ons team bestaat uit specialisten met hetzelfde doel: we bevorderen het zelfvertrouwen en de zelfstandigheid van het kind.

De Enjoykinderen leren bewust te worden van hun eigen nieuwe mogelijkheden en het zelf oplossen van verschillende thema’s. Wij geloven dat alles wat je aandacht geeft groeit. Wij helpen de kinderen dus verder groeien!

Lees Enjoy! the Magazine