Locatie
De Ruyschlaan 193 A

Voor kinderen van 0-4 jaar.

Locatie De Ruyschlaan 193 A

De locatie De Ruyschlaan opende op 1 april 2010 een verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar. 

Situatie schets van de verticale groep 

De verticale groep is beneden en heeft rondom grote schuiframen, waardoor er veel daglicht is op de groep. Door deze ramen wordt de omgeving en de binnenruimte één. Er zijn zonneschermen en een geavanceerd aircosysteem die voor een optimaal binnenklimaat zorgen.
De locatie heeft een unieke ligging aan de rand van het Kruiskerkpark en is daardoor omringd door veel bomen en struiken, die druk bezocht worden door een grote verscheidenheid aan vogels en overige dieren.

De leefruimte is de centrale plaats van de groep. Dankzij het unieke ontwerp van het gebouw zijn er ‘hoekjes’ in de speelruimte waar de kinderen dol op zijn en hier graag spelen. De groep heeft twee slaapkamers en een keuken aangrenzend aan de leefruimte. De ruimte is  gezellig aangekleed en hangt vol met verschillende knutselwerken van de kinderen.
In deze vriendelijke en warme omgeving willen wij als team zorgdragen voor een liefdevolle en veilige sfeer, waar het kind zich zo veilig voelt dat het zich op alle gebieden durft te ontwikkelen.

 

Virtuele Tour

Teamlead

Vanessa

Tel: 020 – 737 0136

Locatie:
Ruyschlaan 193A
1181 PE Amstelveen

Landelijk registratienummer: 
478935249

Openingsdagen
Maandag tot en met vrijdag: 7:45 uur – 18:15 uur